Choose your language: English | German | Dutch
2242256931

Laatst verkocht:
  • P8
  • € 40.50
Verkoop je oude telefoon
Terugkoop garantie
op alle telefoons
Voor al je vragen
mail support@recyclemichael.nl
Gratis retour
binnen 7 dagen
Gratis verzenden
via Kiala
Snelle betaling
na verwerking

TERUGKOOP GARANTIE


Bewaar jij je oude telefoon voor het geval je nieuwe telefoon kapot gaat? Dit is niet meer nodig met de terugkoop garantie van Recycle Michael. Wij bieden je 12 maanden garantie op het terugkopen van je oude model voor dezelfde prijs waarvoor je deze verkocht!

GRATIS RETOUR


Wij sturen je mobiel altijd kosteloos retour indien je het niet eens bent met de door ons vastgestelde status of toch liever afziet van de verkoop!

DATA VERWIJDERING


Ben je niet zeker of al je privé foto’s, e-mails of gegevens van je telefoon verwijderd zijn? Of weet je niet hoe dit moet? Recycle Michael biedt voor alle telefoons dataverwijdering aan met een gecertificeerd verwijderingsrapport!
Wie isRecycle Michael?
Wij zijn een online recyclewinkel die jouw gebruikte elektronica koopt. Naast gebruikte mobiele telefoons kun je bij ons ook andere elektronische producten aanbieden. Van mp3-spelers en digitale camera’s tot navigatieapparatuur, laptops en tablets.
Wat gebeurt er na de verkoop?
Na ontvangst krijg je van ons een ontvangstbevestiging en gaan wij jouw gebruikte elektronica binnen 4 tot 5 werkdagen testen. We kijken of de staat waarin het verkeert overeenkomt met wat jij hebt aangegeven. Zodra het testen is afgerond ontvang je een e-mail ter bevestiging en maken wij binnen 2 werkdagen het geld naar je over.
Wat gebeurt er met mijn apparaat?
De hoogst haalbare vorm van recyclen is natuurlijk iets opnieuw gebruiken. Na een grondige inspectie krijgt jouw gebruikte elektronica dan ook een tweede leven. Tenminste, als de producten door deze testfase komen. Zo niet, dan recyclen we ze op de juiste en milieuvriendelijke manier.

Telefoon Verkopen

Recycle Michael krijgt op Feedbackcompany.nl een gemiddelde beoordeling van 9 gebaseerd op 113 klantbeoordelingen.

Dank voor je interesse in ons bedrijf en onze diensten. Speciaal voor bedrijven, bieden wij aanvullende diensten. Klik op 4153523157 of stuur een e-mail naar offertedesk@tcceu.com dan nemen wij zo snel als mogelijk, contact met je op.